Víza

Pre obyvateľov SR/ ČR platí bezvízový vstup do krajiny, ak vaša návšteva nepresiahne 30 dní. Stačí mať pas, ktorý je platný minimálne 6 mesiacov po návrate z krajiny.

Víza
Ohodnotiť článok

Pridaj komentár